Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Перші враження від Ford Fiesta ST 2017 модельного року

Головною зіркою стенда компанії Ford в Женеві може стати нове покоління зарядженого хетчбеку В-класу під назвою Fiesta ST. За тиждень до старту грандіозного автомобільного автосалону німці продемонстрували топову модифікацію моделі Ford Fiesta ST. Орієнтовна вартість потужного малюка в Європі складатиме біля 23 тисяч євро.

Сьоме покоління Ford Fiesta побудовано на глобальній платформі Ford, яка дозволяє встановлювати на автомобіль різноманітні типи двигунів та робить машину більш керованою та комфортною. Відразу на початку продажів, Fiesta ST буде доступна в 3-х та 5-ти дверному виконанні. Зовнішній вигляд додасть агресії за рахунок установки 18-дюймових легкосплавних дисків, переднього бамперу та індивідуальної радіаторної решітки.

На відміну від конкурентів, які почали збільшувати об’єм двигуна та кількість циліндрів, фордовці пішли зворотнім шляхом. Під капотом перспективного новачка скривається 3-циліндровий силовий агрегат об’ємом 1,5 літра. Завдяки турбонагнітачу він розвиває 197 к.с. та 240 Нм крутного моменту. Це на 17 к.с. більше ніж 1,6-літровий 4-циліндровий попередник, отже залишається лише одне питання – наскільки новий двигун надійний та довговічний? Згідно до паспортних даних нова Fiesta ST витрачає на розгін з 0 до 100 км/год лише 6,7 секунд, при цьому середня витрата палива знаходиться на рівні 6 літрів на 100 км пробігу. Інноваційний 3-циліндровий двигун оснащено системою деактивації одного циліндра, тому середні викиди в 114 г/км не викликають підозри у махінаціях з прошивкою двигуна. Зі слів представників бренду, новий двигун демонструє видатні характеристики і в майбутньому стане одним з найкращих моторів у своєму сегменті.

Інтер’єр Ford Fiesta ST обіцяє високий рівень персоналізації. Внутрішнє оздоблення салону хетчбека виконано з якісних матеріалів. Поряд з спортивними елементами розміщено сучасні цифрові функції. Нова мультимедійна система включає сенсорний 8-ми дюймовий монітор, на який виводиться різноманітна інформація. Управління інформаційно-розважальними функціями відбувається за допомогою Apple CarPlay або Android Auto.

В Європі новий Ford Fiesta ST з’явиться на початку літа 2017 року… 

 

06.03.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Перші враження від Ford Fiesta ST 2017 модельного року

Політика конфіденційності